Floorprint

Productoverzicht >> FloorPrint.

FloorPrint ®

Een print op uw vloer.
FloorPrint biedt ongekende mogelijkheden om nieuwe of bestaande vloeren te personaliseren. Geeft een persoonlijke touch en unieke uitstraling aan iedere vloer: voorziet bestrating van een logo... verandert een betonnen vloer in een fris groen grasveld... of tovert laminaat om in een zonnig zandstrand.

 

Hoe werkt het?
Het digitaal bestand van uw ontwerp, foto, of illustratie wordt geprint op speciaal ontwikkelde transfer film. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van gepigmenteerde water- en UV-bestendige inkt, printresolutie 720 DPI.

Alvorens het printwerk op de vloer kan worden aangebracht, dient deze te worden voorbehandeld c.q. geëgaliseerd. Na volledige uitharding wordt de transfer film met print op de vloer aangebracht d.m.v. verlijming met een 2K PU lijm.
Het printwerk wordt nadien afgecoat met een polyurethaan beschermlaag; deze laag is evenals de inkt, watervast en UV-bestendig. Vervolgens wordt het geheel voorzien van een slijtvaste matte coating of een glasheldere PU/epoxy gietlaag.

Optioneel kan een anti-slip coating worden aangebracht.

 

Toepassingen
FloorPrint is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Voor losse tegels of bestaande vloeren. Een creatieve en innovatieve oplossing op vloergebied, voor uw individuele wensen.